Перейти до основного вмісту
innovate ua

Innovate Ukraine Energy Partnership

Innovate Ukraine – це конкурс, метою якого є підтримка та розвиток енергетичних інновацій, які допоможуть відродженню та відновленню України.

Читати далі
MHP Agro Challenge

MHP Agro Challenge – конкурс відкритих інновацій

Не пропустіть унікальну можливість взяти участь в MHP Agro Challenge – конкурсі відкритих інновацій, який організовують Український фонд стартапів та MХП – одна з провідних агропромислових компаній України! Розшукуються українські стартапи на ранній стадії (pre-seed/seed) і вище, які мають MVP/MVB та працюють в одному з напрямків агропромисловості.

Читати далі
Online Mentor

Відкрито платформу "Online Mentor Science&Business"

Раді повідомити, що в рамках ініціативи "Online Mentor Science&Business" МОН та USF нададуть можливість здобути знання про створення та розвиток стартапів, що допоможе підготуватися до участі в майбутніх івентах та конкурсах для залучення фінансування, пошуку інвесторів та розвитку проєктів.

Читати далі
Horizon Europe Cluster 3 Info-day and Brokerage Event

Horizon Europe Cluster 3 Info-day and Brokerage Event

27-28 червня 2023 року в онлайн-форматі відбудеться інформаційний та брокерський захід із пошуку партнерів та підготовки заявок на кластер-3 «Громадянська безпека для суспільства /Civil Security for Society» програми «Горизонт Європа».

Читати далі
Drone Hackathon «Anti-Shahеd»

Грант Drone Hackathon «Anti-Shahеd»

24 та 25 червня в межах проєкту Армія дронів відбудеться другий щорічний Drone Hackathon «Anti-Shahеd»: презентуйте ідеї й отримайте грант в 1 млн $ на виробництво власної розробки для боротьби з шахедами.

Читати далі
"Відкрита наука, сталий розвиток та інноваційні технології"

Всеукраїнський конкурс наукових та навчальних видань 2023

Метою Конкурсу є популяризація наукових і методичних розробок, що забезпечують супровід освітнього процесу в українських закладах вищої освіти, відповідають стандартам вищої освіти, сприяють створенню нових знань, здобуттю студентами якісної вищої освіти та поширенню в академічному середовищі передових практик у навчанні, викладанні та науці. Прийом матеріалів на конкурс подовжено до 30.06.2023 р.

Читати далі
Проведення рейтингового оцінювання за 2020-2022р.р.

Проведення рейтингового оцінювання за 2020-2022р.р.

Розпочато процес рейтингового оцінювання кафедр, науково-педагогічних та наукових працівників університету за 2020-2022 р.р.

Читати далі
конкурси від програми «Цифрова Європа»

14 нових конкурсів від програми «Цифрова Європа»

У вересні 2022 року Україна долучилася до програми «Цифрова Європа», яка спрямована на розвиток цифрових навичок та розбудову цифрової інфраструктури країн ЄС. До 2027 року програма пропонує конкурси для державного та приватного секторів, громадських організацій, закладів вищої освіти, наукових установ, ІТ-компаній.

Читати далі
Чемпіонат Світу з Науки

Оголошується прийом заяв на Чемпіонат Світу з Науки в Дубаї

Для фізиків, математиків, медиків, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук і не тільки.

Читати далі
конкурс стартапів

Розпочато набір заявок на участь в «University Startup World Cup»

Український фонд стартапів спільно з Venture Cup за підтримки Міністерства освіти та науки України, YEP, Academ.City, 1991 Accelerator, Inscience та Vacuum Deep Tech Acceleration оголошують про початок відбору українських студентських стартапів на участь в «University Startup World Cup».

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності