Перейти до основного вмісту
МОН

Конкурс на стипендії Кабінету міністрів для молодих вчених 2024

На здобуття стипендій можуть висуватись наукові працівники, науково-педагогічні працівники, аспіранти, докторанти, інші молоді вчені наукових установ, організацій, ЗВО. Вік осіб, які висуваються на здобуття стипендій, не може перевищувати вік, визначений для молодих вчених Законом України "Про наукову і науково-технічну діяльність".

Читати далі
вебінари

Жовтневі вебінари від Elsevier для видавців та редакторів

До уваги редакторів наукових журналів ЧНУ! У жовтні видавнича компанія Ельзевір (Elsevier) проведе вебінари з метою інформування щодо просування українських журналів та наукових публікацій.

Читати далі
грантові можливості

CRDF Global пропонує грантові можливості для науковців

CRDF Global пропонує: Конкурс мікрогрантів для публікації наукових статей у рецензованих міжнародних журналах. Дедлайн: 6 листопада 2023 року. Конкурс грантів для участі у конференціях. Дедлайн: 6 листопада 2023 року.

Читати далі
UGF Andreas Schleicher «Measuring education beyond academic learning»

Online лекція від A. Schleicher «Measuring education beyond academic learning»

Пропонуємо зареєструватися на онлайн лекцію директора з питань освіти та компетенцій Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), почесного професора Гейдельберзького університету Andreas Schleicher «Measuring education beyond academic learning».

Читати далі
МОН

МОН України розпочинає конкурс проєктів для молодих вчених

Відповідно до наказу №338 від 25.09.2023 та наказу МОН №1143 від 21.09.2023 від 22 вересня 2023 року розпочався Конкурс проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених (далі — Конкурс).

Читати далі
твінінг

Долучайтесь до Ukraine Twinning Initiative

Наш партнер по проєкту Twinning пропонує допомогу українським університетам у пошуку партнерів із Латинської і Північної Америки для проведення досліджень.  

Читати далі
Correlation Optics 2023

16-та міжнародна наукова конференція "Correlation Optics 2023"

18 вересня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича розпочала свою роботу шістнадцята міжнародна конференція "Кореляційна оптика 2023".

Читати далі
ChNU-YF

Конкурс-відбір наукових проєктів і розробок 2023

Повідомляємо про оголошення конкурсного відбору відповідно до наказу МОН №1113 від 11 вересня 2023 року "Про проведення у 2023 році конкурсного відбору фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок".

Читати далі
Research4Life

Безоплатний доступ до електронних ресурсів в межах Research4Life

На щорічній зустрічі видавців-партнерів Research4Life було повідомлено про збереження українським установам безкоштовного доступу до ресурсів платформи до кінця 2024 року.

Читати далі
стартап

IT Arena Startup Competition 2023

Унікальна можливість покращити свій pitch та здобути незабутній досвід. Дати проведення: 29 вересня - 1 жовтня. Офлайн, Львів.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності