Перейти до основного вмісту
UGF

Шановні викладачі, аспіранти, студенти!  

Пропонуємо зареєструватися на онлайн лекцію партнера, зареєстрованого патентного повіреного у Foley Hoag LLP (Boston, MA, USA), який входить до рейтингу Найкращих адвокатів Америки (патентне право), PhD, JD Alexander Akhiezer– «International Patent System: Patent Process and Requirements».

Під час цієї лекції учасники розглянуть основні положення Договору про патентну кооперацію (РСТ) та процедуру подання міжнародних патентних заявок. Крім того, учасники дізнаються про основні вимоги до патентних заявок у США та інших країнах, включаючи такі критерії, як правомірність об'єкта, новизна, рівень винаходу та можливість його практичного використання.  

Дата та час: 25 січня о 19:00.  Зареєструватись

Основні факти про Alexander Akhiezer.

Його практика зосереджена на нових технологіях, які потребують міждисциплінарного підходу. Він співпрацює з провідними університетами, стартап-компаніями, венчурними інвесторами та публічними компаніями з питань комерціалізації технологій, включаючи питання патентного захисту та ліцензування, а також управління життєвим циклом патентів, розробку портфелів ІВ та стратегій. Бере участь у корпоративних поглинаннях, розробці та веденні переговорів щодо портфельних ліцензійних угод, а також у підготовці висновків для консультування з питань порушення та дійсності патентних прав.  

Отримав ступінь з теоретичної фізики в Харківському національному університеті. У 1992 році переїхав до США, де отримав другий ступінь бакалавра в Нью-Йоркському університеті за спеціальністю "Хімія" (1996), а потім ступінь PhD в Массачусетському технологічному інституті за спеціальністю "Фізична та комп'ютерна хімія" (2001). У 2007 році отримав ступінь доктора права (Juris Doctor) у Школі права Саффолкського університету в Бостоні.  

З 2001 року працює в юридичній галузі, спеціалізуючись на інтелектуальній власності, насамперед патентному праві. Він є партнером Foley Hoag LLP, відомої бостонської юридичної фірми. Його власна практика зосереджена на наданні допомоги компаніям-початківцям у розробці портфелів ІВ.  

Серед визначних нагород - отримання стипендії Пола та Дейзі Сороса для новоприбулих американців (1999) та включення до списку "Найкращих адвокатів Америки" (рецензоване видання та рейтингова компанія) у 2023 році. 

 

Телеграм канал Ukraine Global Faculty та FB сторінка. Приєднуйтесь!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності