Перейти до основного вмісту
UGF

Онлайн лекція «From lactide to Polylactide, mechanisms and catalysts»

UGF продовжує проводити лекції від міжнародних викладачів, вчених, експертів та запрошує зареєструватися та взяти участь у лекції завідувачки кафедри біонеорганічної хімії Інституту неорганічної хімії Технічного університету Північного Рейну-Вестфалії в Аахені (Німеччина), SONJA HERRES-PAWLIS на тему: "From Lactide to Polylactide, Mechanisms and Catalysts".

Читати далі
UGF

Сьогодні від UGF лекція про обсесивно-компульсивний розлад

Чекаємо вас сьогодні о 19:00 на лекції "Obsessive-compulsive Disorder: cortico-striatal alterations and beyond" від доцента кафедри кількісної психології в Університеті Барселони, старшого наукового співробітника Інституту біомедичних досліджень "Bellvitge" КАРЛЕСА СОРІАНО-МАС.

Читати далі
Передова наука в Україні

Розпочато конкурс проєктів «Передова наука в Україні» від НФДУ

Раді повідомити про те, що НФДУ оголосив новий конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Передова наука в Україні». Подання заявок до 22 січня 2024 року.

Читати далі
Наука для зміцнення обороноздатності України

Триває конкурс проєктів «Наука для зміцнення обороноздатності України»

Раді повідомити про те, що НФДУ оголосив новий конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для зміцнення обороноздатності України». Подання заявок по 15 січня 2024 року.

Читати далі
Ukraine Global Faculty

Вебінар "Exploring the Future of Risk and Security Convergence"

6 грудня запрошуємо учасників Ukraine Global Faculty взяти участь у вебінарі на тему "Exploring the Future of Risk and Security Convergence". На заході буде розглянуто питання конвергенції безпеки та ризиків у 2023 році, а також те, як ця концепція та практика розвивається в сучасному світі.

Читати далі
Founder, Team, Launch

Міжнародна освітня платформа UGF анонсує нову лекцію у грудні

Команда, команда, команда — це перші три речі, у які інвестори інвестують. Що повинні робити засновники? Як побудувати сильну команду? Які важкі рішення можливо потрібно буде приймати? Ці та інші питання спікер розкриє під час лекції.

Читати далі
UGF

Запрошуємо до участі в лекції на тему фандрейзингу

Онлайн лекція щодо фандрейзингу (залучення ресурсів для реалізації соціальних та суспільно-значущих проєктів) відбудеться 30 листопада 2023 року о 19:00 (за київським часом).

Читати далі
J. Scott Christianson

Міжнародна освітня платформа UGF анонсує нову лекцію у листопаді

Поява глибокого фейкового контенту все більше впливає на суспільну довіру, а також на роботу/користування онлайн-світом. Які плюси та мінуси цієї нової технології, як ми можемо розпізнати дипфейки та що ми можемо зробити, щоб захистити себе від оманливих дипфейків?

Читати далі
WUR 2024

Позиції ЧНУ ім. Ю. Федьковича по галузям знань The World University Rankings 2024

Позиції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича по галузям знань від Британського рейтингового агентства Times Higher Education

Читати далі
МОН

Конкурс на стипендії Кабінету міністрів для молодих вчених 2024

На здобуття стипендій можуть висуватись наукові працівники, науково-педагогічні працівники, аспіранти, докторанти, інші молоді вчені наукових установ, організацій, ЗВО. Вік осіб, які висуваються на здобуття стипендій, не може перевищувати вік, визначений для молодих вчених Законом України "Про наукову і науково-технічну діяльність".

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності