Перейти до основного вмісту
INSCIENCE CONFERENCE 2023

У червні відбудеться найбільша науково-популярна конференція в Україні

17-18 червня відбудеться INSCIENCE CONFERENCE 2023 — найбільша науково-популярна конференція в Україні, фокус якої – Science to Rebuild Ukraine! Теми – довкілля, космос, технології, людина. Впродовж двох днів у Києві, офлайн та онлайн, проводитимуться виступи й воркшопи глобальних і українських спікерів, а також виставка наукомістких стартапів.

Читати далі
Звіт про діяльність органів студентського самоврядування в університеті

Звіт про діяльність органів студентського самоврядування в університеті

Пропонуємо Вашій увазі до ознайомлення звіт голови Студентського парламенту про діяльність органів студентського самоврядування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за 2022-2023 навчальний рік, який виноситься на засідання Вченої ради університету.

Читати далі
Конкурс НАНУ

Конкурс НАН України на здобуття премій для молодих учених і студентів

Оголошено конкурс на здобуття премій для молодих учених і студентів закладів вищої освіти, які присуджуються Національною академією наук України у 2023 році Роботи для участі в конкурсі приймаються до 15 грудня 2023 р. включно.

Читати далі
конкурс на здобуття Золотої медалі імені В.І. Вернадського

Оголошено конкурс на здобуття Золотої медалі імені В.І. Вернадського

НАН України оголосила конкурс на здобуття Золотої медалі імені В.І. Вернадського. Цією нагородою, заснованою на честь першого президента Української академії наук, видатного вченого, академіка Володимира Івановича Вернадського, відзначаються вітчизняні та зарубіжні науковці за видатні досягнення у галузі природничих, технічних та соціогуманітарних наук.

Читати далі
Конкурс

Конкурс на здобуття премій імені видатних учених України у 2023 році!

НАН України оголошує конкурс на здобуття премій імені видатних учених України у 2023 році! Преміями відзначаються вчені, які опублікували найкращі наукові праці, здійснили винаходи і відкриття, що мають важливе значення для розвитку науки та економіки України.

Читати далі
симпозіум

Запрошуємо до участі в Міжнародному науково-практичному симпозіумі

До участі в симпозіумі «Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки. Післявоєнна відбудова України» запрошуються науковці, науково-педагогічні працівники, аспіранти закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, практичні працівники, здобувачі вищої освіти.

Читати далі
державна символіка

Іменні стипендії ВРУ для молодих учених – докторів наук на 2024 рік

Про тематики конкурсних робіт з питань розроблення проєктів законодавчих та нормативноправових актів на іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук на 2024 рік та конкурсний відбір за 2023 рік.

Читати далі
7 позиція серед ЗВО України в Ukrainian National H-index Ranking 2023

7 позиція серед ЗВО України в Ukrainian National H-index Ranking 2023

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича посів 21 місце серед 442 учасників рейтингу і 7 місце серед закладів вищої освіти України.

Читати далі
Студентська наукова конференція 2023

Студентська наукова конференція 2023

Шановні викладачі та студенти! Нагадуємо, що з 25 по 27 квітня 2023 року планується проведення Студентської наукової конференції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Конференція проводиться з метою виявлення, сприяння розвитку, стимулювання творчого самовдосконалення та активізації науково-дослідної роботи студентської молоді.

Читати далі
фестиваль 2023

Запрошуємо до участі в YOUNG INNOVATION HACKATHON 2023

Запрошуємо до участі у міжнародному стартап заході: YOUNG INNOVATION HACKATHON, який відбудеться в КНУ 18-28 квітня 2023 року. Основна мета заходу: підтримка молодіжних українських стартапів. Віковий ценз участі: до 40 років. Для участі у в події просимо Вас зареєструватися до 16:00 понеділка 17 квітня 2023 року.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності