Перейти до основного вмісту
Автор фото – пресслужба Міністерства освіти і науки України

Опитування «Відкрита наука в закладах вищої освіти України»

З метою удосконалення вітчизняного законодавства відповідно до стандартів і норм ЄС щодо розроблення та імплементації стратегії впровадження Відкритої науки, визначення перспектив розвитку Відкритої науки в закладах вищої освіти та надання консультаційної підтримки вітчизняним ученим, Інститут вищої освіти НАПН України проводить опитування в закладах вищої освіти, до якого запрошує долучитися керівників закладів та структурних підрозділів, науково-педагогічних і наукових працівників, працівників бібліотек, ІТ-працівників.

Читати далі
Олександр Шайко-Шайковський з нагородою

Лауреат I Міжнародного наукового чемпіонату в Дубаї

Професор кафедри професійної та технологічної освіти і загальної фізики Інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук Олександр Шайко-Шайковський став лауреатом I Міжнародного наукового чемпіонату в Дубаї, посівши третє місце.

Читати далі
науковці ЧНУ

Фінансування наукових досліджень і розробок ЧНУ

Сім проєктів науковців Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича здобули перемогу у конкурсних відборах наукових розробок за участі ЗВО та наукових установ, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

Читати далі
хіміки

Хіміки отримали підтримку Інжинірингової школи Noosphere

Команда з кафедри загальної хімії та хімічного матеріалознавства, яка об’єднала студентів, аспірантів та випускників Малої академії наук, пройшла відбір та отримала підтримку в рамках діяльності Інжинірингової школи Noosphere в Чернівецькому національному університеті.

Читати далі
Степан Мельничук

Вітаємо з високою державною нагородою!

Відповідно до Указу Президента України №27/2022 від 22 січня 2022 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України», орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагороджено Мельничука Степана Васильовича, професора кафедри комп’ютерних систем та мереж Навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук, ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича 2005-2019 рр.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності