Перейти до основного вмісту
Founder, Team, Launch

Шановні викладачі, аспіранти, студенти!

На міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty відкрито реєстрацію на онлайн лекцію керуючого директора Blackstone LaunchPad в Корнелльському університеті, PhD Felix Litvinsky «Founder, Team, Launch».

Дата та час: 05 грудня о 19:00.



Felix Litvinsky – основні факти про його професійне життя:

Є керуючим директором Blackstone LaunchPad в Корнельському університеті. Blackstone LaunchPad - це експериментальна університетська програма з підприємництва, що пропонує коучинг, підтримку в розробці ідей та створенні венчурних проектів для студентів, випускників, співробітників та викладачів.

Засновник та генеральний директор компанії Abakama, яка спеціалізується на підприємництві, комплексному аналізі, інноваціях та стратегії.

Є ментором Techstars, а також наставником і радником у Келлер-центрі Принстонського університету. Він є засновником The IoT Partners, ініціативи з розвитку екосистеми IoT, яка зосереджена на забезпеченні IoT у всіх вертикалях.

Досвідчений міжнародний підприємець у сфері технологій та активний учасник різних груп інвесторів. Обіймав керівні та управлінські посади у сфері розвитку бізнесу, технологій та стратегії в міжнародних компаніях. Брав участь у запуску технологічних стартапів та освоєнні нових ринків. Виступав на різних міжнародних та місцевих галузевих заходах. Є радником/ментором стартап-компаній по всьому світу.

 

 

Телеграм канал Ukraine Global Faculty та FB сторінка. Приєднуйтесь!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності