Перейти до основного вмісту
Correlation Optics 2023

Сьогодні в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича розпочала свою роботу шістнадцята міжнародна конференція "Кореляційна оптика 2023". Ця подія є продовженням серії конференцій "Кореляційна оптика", які вже два роки проводяться в нашому університеті. Головною метою цієї конференції є обговорення нових підходів та досягнень в галузі методів оптичної кореляції для вимірювання випадкових оптичних полів та діагностики об'єктів у різноманітних сферах застосування. Конференція була запланована, як така, що організовується у змішаному форматі, але реалії сьогодення змінили підхід участі науковців у конференції на користь онлайн зустрічей, з використанням платформи Zoom.

Програмою передбачено понад 40 усних та 80 стендових презентацій. Для участі в конференції зареєстровано більш ніж понад  190 учасників з 19 країн світу Америки, Європи та Азії,  з них – 22 запрошені доповідачі. Тематика доповідей охоплює широкий спектр застосування кореляційної та сингулярної оптики – від нанотехнологій, мікро- та наноскопії, до застосувань в галузі біомедицини та сучасних методів оброблення даних. Важливо відзначити, що під час проведення постерних секцій  найкраще представлені роботи студентами та аспірантами, будуть  відзначені дипломами  1-3 ступенів.

Матеріали конференції будуть опубліковані в науковому виданні Proc. SPIE (ISSN 0277786X, індексується у Scopus та WoS, IF= 0.38, Quartile: Q4).

Організаторами конференції є Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Відділення фізики та астрономії НАН України, Науково-дослідний інститут м. Тайчжоу, Республіка Китай. Спонсорами конференції є клініка мікрохірургії ока "Ваш зір" та світові наукові організації такі – SPIE (The International Society for Optics and Photonics), Optica (formerly Optical Society of America), ICO (International Commission for Optics), EOS (European Optical Society), USPAO (Ukrainian Society of Pure and Applied Optics).

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності