Перейти до основного вмісту
Запрошуємо студентів у Бізнес-інкубатор «Innovation challenge»

Запрошуємо студентів взяти участь в захопливому та практичному заході – Бізнес-інкубатор «Innovation challenge» Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Це унікальна можливість для розвитку вашого підприємницького потенціалу та втілення ваших ідей у реальний бізнес!

Що буде під час Бізнес-інкубатора «Innovation challenge»:

  • Курси та тренінги від провідних експертів галузі, представників підприємницьких структур;
  • Менторська підтримка проєктів, нетворкінги та пітчинги бізнес-ідей;
  • Можливість взаємодії з іншими талановитими студентами та підприємцями; 
  • Зустрічі з потенційними інвесторами, грантодавцями, бізнес-янголами та партнерами.
     

Зустрічі та заняття проходитимуть в рамках безплатного факультативного курсу програми Бізнес-інкубаторства «Innovation challenge» у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. За результатами проходження курсу студенти отримають сертифікати та відмітку в заліковій книжці студента.  

Також є можливість отримати мікрогрант на створення власного бізнесу. В рамках Бізнес-інкубаторства «Innovation challenge» функціонує діджитал-хаб та лабораторія штучного інтелекту.

Даний курс буде реалізовуватися у другому семестрі 2023/2024 навчального року. Заняття у головному корпусі університету (Шевченкова зала).  

Контакти: 
Ткач Євген Вікторович
Моб. Тел.: +38 (050) 969 97-10
Email: [email protected]
Банарик Владислав Олександрович
Моб. Тел.: +38 (050) 280 10-74
Email: [email protected] 

Бізнес-інкубатора «Innovation challenge» на вебресурсах: Instagram, Facebook, сайт Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Реєстрація на курс Бізнес-інкубатора «Innovation challenge» за посиланням.

Створи СТАРТАП  —  розбудуй УКРАЇНУ!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності