Перейти до основного вмісту
Запрошуємо молодь на стажування до Чернівецької міської ради

Чернівецька міська рада запрошує взяти участь у програмі стажування.
Для розвитку навичок та практичних вмінь, необхідних для подальшого кар’єрного росту амбітній, ініціативній і освіченій молоді пропонують долучитися до стажування, шляхом залучення до роботи органів місцевого самоврядування Чернівецької територіальної громади.

Серед доступних напрямків:
• економічний;
• юридичний;
• соціальна робота;
• інвестиційний;
• екологічний;
• архітектурний;
• інші.

За період існування програми можливістю набути універсальні знання та здібності скористалися більше 50 людей, серед яких чільне місце займали студенти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, теоретичний рівень підготовки яких приємно вразив керівників підрозділів Чернівецької міської ради.

До конкурсу допускають осіб від 18 до 35 років, які на момент заповнення заявки здобувають чи вже здобули вищу освіту. 
Кандидати повинні попередньо заповнити аплікаційну форму.
Термін подання заявки до 15 вересня
Строк стажування становить 2 місяці. 
Щоб дізнатися більше, читайте положення.

Ми поспілкувалися з одним із ініціаторів програми Русланом Білоскурським та студенткою філологічного факультету, яка взяла участь у стажуванні, Іванною Шумською.

  • Руслан Білоскурський
    Програма стажування у Чернівецькій міській раді відкриває перед студентами та молоддю нові можливості для здобуття практичних навичок у сфері місцевого самоврядування. Ця ініціатива свідчить про відкритість та бажання керівництва міської ради співпрацювати з освіченою молоддю, сприяти кар'єрному росту та внеску студентства у розвиток Чернівців. За допомогою цієї програми, студенти та молодь матимуть можливість не лише поглибити свої знання, а й впровадити їх у реальну діяльність місцевої влади, демонструючи активну громадянську позицію та впроваджуючи інноваційні ідеї у життя міста.
    Руслан Білоскурський
    Декан економічного факультету ЧНУ, депутат Чернівецької міської ради
  • Іванна Шумська
    Проходила стажування у Чернівецькій міській раді, а саме в Службі захисту дітей, упродовж березня-квітня 2023 року. Сказати, що це був безцінний досвід - це нічого не сказати, тому що це було нереально круто. Однак, саме цей напрямок був емоційно та психологічно дещо важким. Завдяки працівникам Служби, я змогла зрозуміти тонкощі роботи цього підрозділу.
    Іванна Шумська
    Студентка 2 курсу філологічного факультету, інформагентка
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності