Перейти до основного вмісту
Новини
Треніг до дня працівника освіти

До дня працівника освіти соціально-психологічний центр ЧНУ проводить тренінг для викладачів та працівників університету "Наснаження, як запорука вигорання".

Читати далі
День ментального здоров'я

Сьогодні викладачі Кафедра практичної психології ЧНУ та представники Соціально-психологічний центр ЧНУ долучились до дня ментального здоровʼя у Вижниці.

Читати далі
Тренінг Моя самоцінність

04 травня 2023 року здобувачі освіти ОП «Менеджмент туристичної індустрії» та «Міжнародний туризм» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти були учасниками тренінгу з визначення рівня власної самооцінки.

Читати далі
меморандум

11 квітня ректор Роман Петришин зустрівся з генеральною директоркою Чернівецького обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України Наталією Гопко з наданням угоди та підписання Меморандуму про співпрацю.

Читати далі
Зустріч соціально-психологічного центру у форматі онлайн

Факультет математики та інформатики організував чергову зустріч працівників центру соціально-психологічної підтримки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича зі студентами та викладачами факультету, яка відбулася у форматі онлайн.

Читати далі
Зустріч студентів з психологом соціально-психологічного центру

13 жовтня студенти кафедри історії та культури української мови провели зустріч з психологом Соціально-психологічного центру.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності