Перейти до основного вмісту
Тренінг Моя самоцінність

04 травня 2023 року здобувачі освіти ОП «Менеджмент туристичної індустрії» та «Міжнародний туризм» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти були учасниками тренінгу з визначення рівня власної  самооцінки. Модератором тренінгу виступив психолог Соціально-психологічного центру ЧНУ імені Юрія Федьковича  Олександр ЧЕРНОПИСЬКИЙ, організаторами – доц. кафедри економічної географії та екологічного менеджменту Валентина ПІДГІРНА та Ольга ДАНІЛОВА. Психологічний  тренінг був спрямований  на розвиток у студентів  самопізнання з метою  подальшого самовдосконалення  рівня самооцінки та впевненості в собі, активізації мотивації до успіху за допомогою ефективних практичних вправ, які можна відразу втілити в життя,  розуміння життєвих цілей, усвідомлення труднощів, активізацію навичок самоаналізу, рефлексії та подолання можливих психологічних бар’єрів, які заважають повноцінному самовираженню та саморозвитку.

Адже, усвідомлення власного «Я» та розвиток самооцінки особистості є завжди актуальними для людини, яка хоче досягти у житті успіху. У наш час актуальність високої самооцінки студентської молоді  велика,  саме вона має важливе значення для успішної навчальної діяльності, вибору життєвого шляху та власного ставлення до дійсності, сприяє кар’єрному росту, є вирішальною у спілкуванні з людьми та формуванні  життєвої позиції молодої  людини. Студенти мали можливість ознайомитися з технікою формування  самооцінки  та  методами позитивного мислення, технікою «я впевнена/ий в собі».

Процес навчання здійснювався в умовах постійної  активної взаємодії всіх  учасників тренінгу.

Щиро вдячні Олександру Миколайовичу за плідну співпрацю!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності