Перейти до основного вмісту
Зустріч соціально-психологічного центру у форматі онлайн

Факультет математики та інформатики організував чергову зустріч працівників центру соціально-психологічної підтримки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича зі студентами та викладачами факультету, яка відбулася у форматі онлайн.

Метою таких зустрічей є інформування про різні можливості та види діяльності центру. Зокрема, працівники центру надають психологічну допомогу студентам, аспірантам, викладачам у формі консультацій, тренінгів, анкетування, діагностики психологічних особливостей.

Діяльність центру сприяє підвищенню ефективності навчально-виховного процесу, створенню умов ефективного професійного становлення, позитивної соціалізації. Зустріч була дуже цікавою, її модерували керівник соціально-психологічного центру, завідувач кафедри практичної психології, кандидат психологічних наук Валентина Радчук та психолог Чорнописький Олександр.

Під час спілкування наводилися цікаві приклади, зверталась увага на «перші дзвіночки» психологічної проблеми, які з часом можуть голосно «задзвонити». На завершення зустрічі було озвучено про різні форми та можливості зустрічей з працівниками центру (очні та онлайн) та акцентувалася увага на принципах і основних завданнях СПЦ.

  • Принципи діяльності СПЦ: конфіденційність, пріоритетність прав та інтересів студента, повага до гідності, компетентність.
  • Основними завдання СПЦ є: сприяння особистісному розвитку, допомога в різноманітних проблемних, конфліктних ситуаціях.
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності