Перейти до основного вмісту
меморандум

11 квітня ректор Роман Петришин зустрівся з генеральною директоркою Чернівецького обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України Наталією Гопко з наданням угоди та підписання Меморандуму про співпрацю.

На зустрічі також присутні проректор ЧНУ Тамара Марусик та представники Центру.

Відтак, підписавши Меморандум, сторони домовилися про поглиблення співпраці у сфері громадського здоров'я, що забезпечує інформаційну та науково-освітню діяльність у зазначеній сфері.

Розвиток системи громадського здоров'я вимагає підвищення уваги й обізнаності професорсько-викладацького складу, студентства та загального населення про життя та здоров'я як збереження базової цінності життя.

Серед основних напрямків співпраці варто виділити наступні:

- створення механізмів поширення об'єктивної та достовірної інформації про громадське здоров'я;

- координація зусиль щодо профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, сприяння здоровому способу життя;

- ведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед студентів, спрямованої на підвищення обізнаності про громадське здоров'я його та компонентів;

- розробка та втілення інформаційних програм, різноманітних проектів та дій, спрямованих на підвищення рівня обізнаності щодо функцій і ролі громадського здоров'я та його компонентів для суспільства тощо.

 

Початок співпраці в даній сфері є вагомим поза межами розвитку комунікацій з контролю громадського здоров’я та здорового способу життя.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності