Перейти до основного вмісту
Треніг до дня працівника освіти

Тренінг "Наснаження, як запорука емоційного вигорання"

До дня працівника освіти соціально-психологічний центр ЧНУ проводить тренінг для викладачів та працівників університету "Наснаження, як запорука вигорання".

Читати далі
День ментального здоров'я

День ментального здоров'я

Сьогодні викладачі Кафедра практичної психології ЧНУ та представники Соціально-психологічний центр ЧНУ долучились до дня ментального здоровʼя у Вижниці.

Читати далі
Тренінг Моя самоцінність

Психологічний тренінг «Моя самоцінність»

04 травня 2023 року здобувачі освіти ОП «Менеджмент туристичної індустрії» та «Міжнародний туризм» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти були учасниками тренінгу з визначення рівня власної самооцінки.

Читати далі
меморандум

Меморандум про співпрацю з Чернівецьким обласним центром контролю та профілактики хвороб

11 квітня ректор Роман Петришин зустрівся з генеральною директоркою Чернівецького обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України Наталією Гопко з наданням угоди та підписання Меморандуму про співпрацю.

Читати далі
Зустріч соціально-психологічного центру у форматі онлайн

Зустріч працівників соціально-психологічного центру

Факультет математики та інформатики організував чергову зустріч працівників центру соціально-психологічної підтримки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича зі студентами та викладачами факультету, яка відбулася у форматі онлайн.

Читати далі
Зустріч студентів з психологом соціально-психологічного центру

«Там, де є людина, обов'язково є психологія»

13 жовтня студенти кафедри історії та культури української мови провели зустріч з психологом Соціально-психологічного центру.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності