Перейти до основного вмісту
Університетське наукове видання «Security of Infocommunication Systems and Internet of Things» включено до Переліку наукових фахових видань України

24 квітня атестаційна колегія МОН України прийняла рішення щодо включення наукового видання «Security of Infocommunication Systems and Internet of Things» до Переліку наукових фахових видань України та присвоєння категорії «Б» за спеціальностями:
121 Інженерія програмного забезпечення,
122 Комп’ютерні науки,
123 Комп'ютерна інженерія,
125 Кібербезпека та захист інформації, 
174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка.

Засновником і видавцем журналу є Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, головний редактор – проректор з наукової роботи, Андрій Саміла. 

Журнал публікує рукописи, що містять оригінальні результати фундаментальних і прикладних наукових досліджень, а також оглядові статті за тематиками журналу, які не були раніше опубліковані в інших наукових періодичних виданнях. Редакційна етика журналу спрямована на дотримання норм, прийнятих міжнародною науковою спільнотою, а також ґрунтується на рекомендаціях Комітету з видавничої етики, досвіді провідних міжнародних наукових журналів і видавництв. Про це свідчить склад редколегії, до якої увійшли провідні вчені з Польщі, Румунії, Словаччини, Хорватії, Португалії, Австралії, Індонезії, Тайваню, Великої Британії, Канади, Сполучених Штатів Америки та України.

Опубліковані статті вже індексуються в Google Scholar, ROAD, Crossref, ResearchGate, Academia, Dimensions.

До уваги авторів!
Для публікації в першому номері 2024-го року рукописи статей та супровідні документи необхідно надсилати на електронну адресу журналу [email protected] до 1 червня 2024 року.

В електронному листі потрібно прикріпити наступні файли:

  • Рукопис статті, який відповідає зазначеним вимогам та оформлений з використанням шаблону – Template.doc.
  • Відомості про авторів (для авторів з України англійською та українською мовами) – About the Authors.doc.
  • Згода про передачу авторських прав – Authors Agreement.doc.
  • Пропозиції 2-х потенційних рецензентів за тематикою рукопису – Potential Reviewers.doc.
  • Архів з файлами рисунків.
  • Архів з додатковими файлами (за необхідності): дані, таблиці та інше. 
    Більше деталей на офіційному сайті видання.

Запрошуємо до співпраці усіх потенційних авторів, сфера наукових досліджень яких відповідає проблематиці журналу – здобувачів наукових ступенів, викладачів і наукових працівників університетів та установ. Редакційна колегія журналу «Security of Infocommunication Systems and Internet of Things» прикладе максимальних зусиль для швидкого та якісного представлення рукописів Ваших наукових досліджень, що уможливить їх визнання та популяризацію в міжнародних масштабах.

З повагою та сподіваннями на плідну співпрацю, 
редакційна колегія та редакційно-видавнича група журналу 
«Security of Infocommunication Systems and Internet of Things»

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності