Перейти до основного вмісту
Відкрита зустріч «Якість та безпека харчової продукції" 2025 р.

Шановні студенти та працівники!

Запрошуємо Вас взяти участь у відкритій дистанційній зустрічі з експертною групою щодо акредитації  освітньої програми  ID у ЄДЕБО 56495 «Якість та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»,  яка відбудеться  13 березня 2025р.   15.20  –  15.50 

Підключитись до конференції Zoom:

 https://us02web.zoom.us/j/87536437123?pwd=pg9bpBm2kOGEMiALlUgusbpac6zpa6.1

Ідентифікатор конференції: 875 3643 7123

Пароль: 2025

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності