Перейти до основного вмісту
Відкрито конкурс на подання заявок в рамках програми ERASMUS+ до Вроцлавського університету (Польща)

Участь у конкурсі можуть взяти студенти 2-х та 3-х курсів бакалаврської програми всіх факультетів та інститутів, чиї спеціальності наявні в приймаючому університеті (перелік курсів за спеціальностями - див. далі).

Кількість місць та тривалість обміну:

для українських студентів Вроцлавський університет виділив 10 стипендій на 4 місяці.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

  • бути студентом денної форми навчання ЧНУ;
  • володіти англійською/ польською мовою не нижче рівня B2;
  • мати високі академічні показники.

Необхідні документи для студентів (всі документи подаються АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ):

  • CV (Europass);
  • копія першої сторінки закордонного паспорта;
  • мотиваційний лист (максимальний обсяг ˗ 1 стор. у форматі А4);
  • *сертифікат про підтвердження володіння англійською/ польською мовою (не нижче рівня В2), перевага надається офіційним мовним сертифікатам із відповідним рівнем володіння англійською мовою (TOEFL, IELTS тощо);
  • довідка про навчання, яка перекладається самостійно англійською мовою та завіряється у ВМЗ (подати необхідно як копію оригіналу, так і переклад);
  • виписка з оцінками та кредитами з кожного предмету (Transcript of Records), яку необхідно перекласти самостійно англійською мовою і також завірити у відділі міжнародних зв'язків (подати необхідно як копію оригіналу, так і переклад).

Інформація про навчальні дисципліни у Вроцлавському університеті за посиланням.

*Для тих, хто не має жодного із згаданих сертифікатів на знання англійської мови, є можливість отримати його в ЧНУ. Для цього необхідно завчасно зареєструватися за посиланням. Дату та місце проведення тесту буде повідомлено пізніше. Звертатися просимо тільки тих, хто володіє англійською мовою вище середнього рівня.

Документи потрібно надіслати до 29 травня 2023 року (23:59) у сканованому варіанті одним файлом у форматі PDF (розмір файлу не повинен перевищувати 15 мб) електронною поштою на адресу відділу міжнародних зв'язків [email protected]. Тема листа повинна бути вказана англійською мовою: ERASMUS_PLUS_WROCLAW_UNIVERSITY_ПРІЗВИЩЕ_ІМ'Я_ФАКУЛЬТЕТ.

Будь-які документи, надіслані після вказаного терміну, не будуть прийняті до розгляду.  

У разі виникнення запитань звертайтеся за електронною адресою [email protected] з поміткою ERASMUS+ WROCLAW. У листі вкажіть, будь ласка, Ваше ім'я, факультет, курс та спеціальність і сформулюйте питання, яке Вас цікавить. 

 

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності