Перейти до основного вмісту
додаткова реєстрація НМТ

У додатковий період (5–12 червня) зможуть зареєструватися особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження НМТ під час основного періоду реєстрації; реєструвалися в основний період реєстрації, але яким було відмовлено в реєстрації для участі.

! Якщо під час основного періоду реєстрації ви вже створили персональний кабінет, тож у період із 5 до 12 червня його не потрібно створювати знову. Створивши ще один кабінет, ви, найімовірніше, не зможете до нього зайти наступного разу, адже програма реєстрації блокує дублі персональних кабінетів, щоб забезпечити рівні права всіх учасників НМТ. Для реєстрації вам достатньо зайти до персонального кабінету й доопрацювати в ньому надані вами раніше реєстраційну інформацію та/або копії документів.

Важливо й те, що в разі, коли ви будете працювати в раніше створеному персональному кабінеті, вам для реєстрації для участі в НМТ не потрібно буде надавати додаткових документів, таких як заява про надання можливості взяти участь у додатковій сесії тестування чи підтвердні документи, які засвідчують поважну причину, що завадила зареєструватися впродовж квітня. Адже у вашому персональному кабінеті є відмова в реєстрації, і він «пам’ятає», що ви належите саме до категорії осіб, яким відмовлено в ній під час основного періоду. Тому достатньо завантажити копії тих документів, які стали підставою для відмови.

Тим, хто помилково створив новий персональний кабінет та пройшов у ньому всі кроки реєстрації або не зміг продовжити реєстрації через відсутність підтвердних документів, адже є особою, якій відмовлено, радимо звернутися до регіонального центру оцінювання якості освіти, який здійснював обробку реєстраційних документів, для отримання інструкції щодо подальших дій.

Не пізніше ніж за десять календарних днів до початку проведення основної сесії НМТ для зареєстрованих учасників з’являється можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж додаткової сесії НМТ матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування не пізніше ніж за три календарних дні до проведення додаткової сесії НМТ.
Інформацію про результати основної сесії НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщено на персональних сторінках учасників тестування до 28 червня 2023 року, додаткової сесії – до 29 липня 2023 року.
Детальніше на сайті УЦОЯО.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності