Перейти до основного вмісту
Засідання науково-методичної ради 25.01.2024р.

У четвер, 25 січня, о 12:00 в Червоній залі відбудеться засідання науково-методичної ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Порядок денний

1. Вивчення особливостей адаптації першокурсників ЧНУ в умовах дистанційного навчання за результатами соціологічного опитування.

Доповідач: Валентина Радчук – завідувачка кафедри практичної психології, завідувачка соціально-психологічним центром ЧНУ

2. Внутрішній моніторинг стану готовності змісту ОП першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які акредитуються у ІІ семестрі 2023-2024 н.р.

Доповідачі: члени моніторингової групи; 
Марія ІВАНЧУК – керівник центру забезпечення якості вищої освіти

3. Аналіз абсолютної успішності та якості знань студентів у розрізі навчальних дисциплін (нормативних і вибіркових) за результатами зимової екзаменаційної сесії 2023-2024 н.р.

Марія ІВАНЧУК – керівник центру забезпечення якості вищої освіти

4. Особливості організації освітнього процесу у ІІ семестрі 2023-2024 н.р.

Доповідачі: Василь БАЛУХ – перший проректор,
Ярослав ГАРАБАЖІВ – начальник навчального відділу

5. Стан готовності навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін (силабусів, робочих навчальних програм, електронне навчання - система Moodle) на другий семестр 2023 -2024 н.р.

Доповідачі: заступники деканів/директорів факультетів/навчально-наукових інститутів

6. Затвердження робочої групи щодо проведення моніторингу стану викладання та навчально-методичного забезпечення загальноуніверситетської навчальної дисципліни «Філософія» на факультетах/ в навчально-наукових інститутах (з 19.02 2024 р. по 19.03.2024 р.).

Доповідачі: Василь БАЛУХ – перший проректор,
Марія ІВАНЧУК – керівник центру забезпечення якості вищої освіти 

Різне.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності