Перейти до основного вмісту
ІТ ярмарок 4.0:

4 травня у Навчально-науковому інституті фізико-технічних та комп'ютерних наук відбувся ІТ ярмарок 4.0 – четверта за рахунком подія, що має на меті скоротити відстань між здобувачами освіти та роботодавцями з ІТ-індустрії і надати орієнтири для розвитку професійних навичок.

Захід проходив у 8 корпусі ЧНУ за адресою вул. Рівненська, 14 та зібрав під одним дахом десять ІТ компаній України та Чернівців: Brilliant IT, Datami, Datawiz.io, Elogic, IdeaInYou, InventorSoft, МТА, Sigma Software, SoftServe, Yukon Software.

Експерти з різних ІТ-напрямів підготували цікаві доповіді, що стосувалися питань штучного інтелекту, технології blockchain, кібербезпеки та DevOps, soft skills та побудови кар’єри у сфері інформаціних технологій. Паралельно з виступами спікерів у холах відбувалося безпосереднього спілкування студентів із представниками компаній. Саме там вирували найбурхливіші емоції: квізи, запис на майстер-клас, частування смаколиками та кавою, поповнення колекції наліпок, участь у хакатоні та реєстрація на стажування. Наприкінці заходу серед найактивніших учасників було розіграно фірмові подарунки, люб’язно надані компаніями.

Висловлюємо щиру подяку представникам стейхолдерів за підтримку ініціативи та незабутнє свято, яке ми створили разом!

Окремо хочемо відзначити команду організаторів, завдяки яким ця подія стала реальністю. Це викладачі та студенти кафедри комп'ютерних систем та мереж: Христина Одайська, Дмитро Джур, Вадим Мельничук, Андрій Медвідь, Карина Кулібаба, Юлія Марченко, Катерина Коржос, Ольга Шмідт, Анастасія Найда, Володимир Суховерський, Іван Третяк, Софія Скінтей, Артур Одольський, Костянтин Тодерян, Олександр Синогач, Дмитро Мікула, Олександр Дубінський, Владислав Войценко.

ІТ ярмарок було започатковано кафедрою комп’ютерних систем та мереж у 2018 р. Головний логотип події  - пончик, макет якого свого часу розробила Ольга Воробець, студентка кафедри. Нехай з кожним заходом пончиків, як і яскравих вражень, стає більше. 

photo_2023-05-05_23-25-13

Співорганізатор ІТ ярмарку,

доцент кафедри комп’ютерних систем та мереж

Юлія Танасюк

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності