Перейти до основного вмісту
конкурс стартапів
Український фонд стартапів спільно з Venture Cup Denmark за підтримки Міністерство освіти і науки України, YEP, Academ.City, 1991 Accelerator INSCIENCE та Vacuum Deep Tech Acceleration оголошують про початок відбору українських студентських стартапів на участь в «University Startup World Cup».
За результатами відбору переможець отримає місце на сцені Venture Cup в Данії, щоб презентувати свій проєкт, позмагатися за звання «Найкращого університетського стартапу у світі» та отримати грошову винагороду на розвиток свого проєкту.
Під час підготовки до фіналу у команди-фіналіста буде можливість взяти участь у буткемпі онлайн з потужними спікерами, отримати індивідуальні поради від провідних експертів індустрії та підготуватися до фінального пітчингу на міжнародній арені 
Критерії відбору:
  • Є частиною стартапу з двома співзасновниками (бажано, але не обов’язково), і принаймні один із них є афілійованим з університетом (або випускником протягом 2 років).
  • Стартап прагне вплинути на світ.
  • Стадія - early stages.
  • Проєкт повинен бути представлений англійською мовою.
Дедлайн прийому заявок: 11 червня 2023 р.
Визначення фіналіста: 15 червня 2023 р.
Фінал: 13-14 вересня 2023 р. у місті Копенгаген, Данія.
Найкращі університетські імпакт-стартапи з усього світу об’єднаються, щоб спілкуватися, навчатися, пітчитися та отримати шанс стати найкращим університетським стартапом у світі!
Тому не зволікайте і реєструйтеся за посиланням: https://usf.com.ua/university-startup-world-cup/
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності