Перейти до основного вмісту
Автор фото – пресслужба Міністерства освіти і науки України

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України "Про затвердження національного плану щодо відкритої науки" від 8 жовтня 2022 р. № 892-р та у рамках виконання наукового дослідження Інституту вищої освіти НАПН України "Підвищення дослідницької спроможності університетів України в умовах війни та повоєнного відновлення у контексті імплементації концепції "Відкрита наука" (державний реєстраційний номер – 0122U200775) з метою удосконалення вітчизняного законодавства відповідно до стандартів і норм Європейського Союзу щодо розроблення та імплементації стратегії впровадження Відкритої науки, визначення перспектив розвитку Відкритої науки в закладах вищої освіти – університетах, академіях, інститутах (далі – ЗВО) та надання консультаційної підтримки вітчизняним ученим. Запрошуємо долучитися керівників закладів та структурних підрозділів, науково-педагогічних і наукових працівників, працівників бібліотек, ІТ-працівників.

Просимо до 31 березня 2023 р. взяти участь в опитуванні та заповнити анкету "Відкрита наука в закладах вищої освіти України" за лінком https://forms.gle/sfwXRLyTzHra9dhg9.

logo_small

Заздалегідь дякуємо за участь в опитуванні та співпрацю. Принагідно рекомендуємо до ознайомлення та використання в роботі результати наукових досліджень вчених Інституту з найбільш актуальних проблем вищої освіти (https://ihed.org.ua/publications/).

Контактна особа з питань заповнення анкети:

Олена Слободянюк, [email protected]

 

 

 

P.S. Джерело основного фото – Міністерство освіти і науки України
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності