Перейти до основного вмісту
Чемпіонат Світу з Науки

Для фізиків, математиків, медиків, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук і не тільки.

Чемпіонат Світу з Науки – це одна з наукових подій, що дозволяє вищому навчальному закладу потрапити до міжнародних рейтингів університетів та увійти до міжнародного наукового та освітнього простору!

Реєстрація та подача наукових статей до 5 липня 2023 року.

Ви подаєте свої наукові статті з будь-яких наукових напрямків за відповідною формою в одиночному або командному заліку (декілька співавторів). Статті приймаються англійською, німецькою, іспанською, турецькою, польською, болгарською та українською мовами. Статті, що раніше не публікувалися будуть опубліковані в журналах, що входять до міжнародних наукометричних баз, зокрема, Web of Science та Scopus.

Форма участі: дистанційна.

Тривалість наукових змагань: з 10 липня до 1 серпня 2023 року.

Нагородження Переможців: 20-25 серпня 2023 року.

Витрати науково-педагогічних працівників для участі в Міжнародних наукових змаганнях складають 100 EUR реєстраційного внеску.

Детальніше щодо заходу у документі та на сайті.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності