Перейти до основного вмісту
innovate ua

Innovate Ukraine – це фінансовий конкурс, метою якого є підтримка та розвиток енергетичних інновацій, які допоможуть відродженню та відновленню України.

Від червня 2023 року запрацював веб-сайт конкурсу. Цей вебсайт є порталом для ознайомлення з конкурсом, пошуку партнерів і прийому заявок на конкурс Innovate Ukraine.

Поза межами конкурсу планується серія вебінарів і віртуальних зустрічей 1:1, для обговорення можливостей проєктів і сприяння знайомству між організаціями, щоб допомогти визначити та розробити інновації, пов’язані з енергетикою, які є критично важливими для відновлення України.

Конкурс офіційно розпочинається 19 червня 2023 року.

Innovate Ukraine надає до 10 мільйонів фунтів стерлінгів на підтримку бізнесу в розробці високоінноваційних, стійких енергетичних технологій і бізнес-моделей, які можуть конкретно підтримати відновлення енергетичної системи України.

Конкурс «Інноваційна Україна» відкритий для учасників як з Великої Британії, так і з інших країн.

Потенційні заявники можуть отримати повну інформацію та доступ до порталу заявок, зареєструвавши свою заявку. Всі ресурси будуть доступні лише для зареєстрованих осіб.  Реєстрація також дозволить учасникам вільно спілкуватися з іншими організаціями, зацікавленими в програмі.

Зверніть увагу, що реєстрація не зобов’язує потенційного учасника подавати заявку.

Ключові дати:

1 червня 2023 р. – розпочинається попередня реєстрація.

19 червня 2023 р. - відкриття конкурсу (заявки можна подавати з цієї дати).

27 червня 2023 р. – повний брифінг через Zoom (зареєструйтеся, щоб отримати посилання). Сеанс буде записаний.

4 липня 2023 р. – перше скорочення сесій (щовівторка).

15 вересня 2023 р. – Конкурс закривається (після цієї дати заявки не приймаються).

Листопад 2023 р. – аплікантів повідомлено про результати розгляду їхньої заявки.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності