Перейти до основного вмісту
Drone Hackathon «Anti-Shahеd»

24 та 25 червня в межах проєкту Армія дронів відбудеться другий щорічний Drone Hackathon «Anti-Shahеd». Наша ціль — об’єднати талановитих розробників, інженерів, кіберспеціалістів та ентузіастів, які створять передові системи і технології для виявлення, відстежування та знищення ворожих дронів. Нові технології допоможуть боротися з ворожими дешевими шахедами та не витрачати потужні ресурси наших сил ППО.

Під час хакатону ви зможете запітчити ідеї для представників Сил безпеки та оборони України. Якщо ваш продукт доведе свою ефективність, а Сили оборони підтвердять, що саме така розробка необхідна тут і зараз — отримаєте контракт на $ 1 млн на реалізацію або масштабування розробки, що знищуватиме ворожі дрони в українському небі.

Ви можете стати учасником хакатону, якщо:

  • маєте ідеї розробок та хочете отримати фінансування для реалізації ідей;

  • прагнете запітчити створені defense-tech розробки, які допоможуть боротися з ворожими безпілотниками і знищувати їх;

  • виробляєте БПЛА, які можуть бути ефективними на полі бою.

Щоб долучитися до хакатону, подайте заявку на участь за посиланням.

Деталі про подію отримаєте з підтвердженням участі в Drone Hackathon «Anti-Shahеd».

Раніше в межах Армії дронів уже відбувся перший Drone Hackathon. Із 30 сформованих команд, які презентували технологічні рішення в розвитку БПЛА, 6 стали переможцями. За пів року вони втілили свої ідеї в продукт, який продемонстрували на полігоні

Drone Hackathon «Anti-Shahеd» реалізується з ініціативи Генерального штабу Збройних сил України, Мінцифри та Мінінфраструктури в межах проєкту Армія дронів та спрямований на пошук новаторських та ефективних рішень у боротьбі з ворожими безпілотниками. 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності