Перейти до основного вмісту
UPOL Summer Schools 2024

Ми щиро запрошуємо студентів ЧНУ приєднатися до різних тематичних літніх шкіл в Університеті Палацького в Оломоуці. Реєстрацію щойно відкрито й вона триватиме до 30 квітня 2024 року.

Літні школи в Оломоуці пропонують високоякісну різноманітну програму тривалістю від 1 до 4 тижнів від спорту та аудіовізуальних медіа до варіння пива та багато іншого – просто вибирайте!

У вартість літніх шкіл входить академічна програма, поїздки Чехією та прикордонними країнами, проживання та культурна програма.

На знак вдячності за співпрацю ми також раді запропонувати вам ексклюзивний код знижки: UPOLAS24. Цей код дає вам право на 10% знижку на плату за навчання для будь-якої з наших програм, перелічених у нашій листівці.

Стратегічно розташований у центрі Європи, Оломоуц відомий своїм прекрасним історичним спокоєм і доступним життям. Він також служить ідеальним плацдармом для дослідження, пропонуючи легкий доступ до Праги, Відня, Будапешта та інших знакових європейських мегаполісів, збагачуючи вашу подорож культурним дослідженням.

Щоб дізнатися більше, студенти ЧНУ можуть приєднатися за наступними посиланнями на одній з інформаційних презентацій ZOOM + сесій запитань і відповідей:

  1. Час: 29 лютого 2024 р. 15:00 (UTC/GMT +1 година) Приєднуйтесь до Zoom Meeting
  2. Час: 5 березня 2024 р. 09:00 (UTC/GMT +1 година) Приєднуйтесь до Zoom Meeting

Приєднуйтесь до Оломоуці цього літа, щоб досліджувати, вчитися та створювати тривалі спогади, які виходять за межі, у другому найстарішому університеті Чеської Республіки!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності