Перейти до основного вмісту
Презентація: Програма імені Фулбрайта в Україні

Ділимося з вами відеозаписом презентації Програми імені Фулбрайта, яка відбулась 3 квітня 2024 року в Американському Домі у Києві.

Ця віртуальна зустріч познайомить з можливостями навчання, стажування, проведення досліджень в університетах США та умовами участі у конкурсах на отримання фулбрайтівських стипендій. 

Особливу увагу приділено Програмі здобуття ступеня магістра в американських університетах 
Fulbright Graduate Student Program. Кінцевий термін подання заявок на 2025-2026 навчальний рік –16 травня 2024 року.

У розмові брали участь:

  • Сергій Зайцев, координатор проєктів, Програма імені Фулбрайта в Україні.
  • 1:04:16 – Марина Грудій, стипендіатка Fulbright Graduate Student Program, 2017-2019 Магістерська програма з охорони громадського здоров’я (University of Kentucky, College of Public Health, Lexington, KY). Зміна спеціальності при поданні на Програму, роль практичного досвіду роботи, підбір магістерської програми, концепція та підготовка заявки, робота з матеріалами у процесі підготовки заявки, складання тестів, рекомендації, досвід навчання на магістерській програмі, застосування досвіду навчання у професійній діяльності в Україні.
  • 1:26:03 – Яна Чапайло, стипендіатка Fulbright Graduate Student Program, 2021-2023 Магістерська програма з вищої освіти, студентських справ і міжнародної освітньої політики (University of Maryland, College Park, MD). Досвід подання на Програму, вибір університетів і магістерських програм, написання есеїв для заявки, політика щодо плагіату, очікування від магістерської програми, громадянська місія стипендіатів, навчання в американському університеті, адаптація до американської культури, допомога у роботі над заявкою.
  • 1:35:14 – Єлизавета Корнейчук, стипендіатка Fulbright Graduate Student Program, 2021-2023 Магістерська програма з журналістики нових мистецтв (School of the Art Institute of Chicago, Chicago, IL). Вибір магістерської програми, підготовка заявки, розробка успішних есеїв для заявки, складання тестів, підбір рекомендодавців та робота з ними над вчасним поданням рекомендацій, громадянська місія стипендіатів, професійні можливості після повернення до України.
  • 1:46:40 – відповіді учасників на запитання1:59:11 – інформація про вибір рекомендодавців та подачу рекомендацій)

Детальніше про можливості, які надає програма, можна дізнатися за посиланням.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності