Перейти до основного вмісту
Grant writing course

Шановні колеги!


З радістю повідомляємо, що після успішного пілотного запуску, ми відкриваємо курс з написання та імплементації грантових проєктів "Grant writing course" і запрошуємо вас взяти участь. Курс безкоштовний і має на меті допомогти українським університетам розвинути та покращити грантову діяльність. 

До курсу можуть доєднатись усі залучені до ініціативи Twinning університети: ті ЗВО, що вже мають партнера та ті, які поки знаходяться на стадії пошуку. Ми будемо раді бачити на курсі усіх, хто прагне більше дізнатись про інструменти фінансування проєктних ідей, познайомитись з базами донорів, дізнатись про основи написання, пітчингу, бюджетування, менеджменту грантів, реалізації проектних ідей, побудови консорціумів тощо.

Курс викладатиметься онлайн англійською мовою. Відбір учасників здійснюватиметься за принципом «first come, first served». Це означає, що ви гарантовано потрапляєте в когорту учасників, але залежно від часу Вашої реєстрації на курс, – раніше чи пізніше.

Після реєстрації ми повідомимо вам деталі курсу (розклад, посилання).

На курсі ви отримаєте матеріали та безліч цінного досвіду. Відвідавши не менше 90% занять, ви отримаєте сертифікат.

За умови успішного проходження курсу, ви також матимете змогу долучитись до Club Orizont – сервісу для нетворкінгу, побудови консорціумів, консультацій з приводу вашого проєкту, а також постійного вдосконалення ваших знань у проєктній діяльності.


Зареєструватися на курс можна за посиланням

Будемо раді бачити вас на курсі!

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності