Перейти до основного вмісту
"BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів"

Хочемо нагадати, що до 29 грудня 2023 року триває прийом заявок на програму "BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів".

Нагадаємо, що у програмі "BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів" можуть взяти участь викладачі, що працюють у галузях, важливих для відбудови та відновлення України, а саме: сільськогосподарські технології, вирішення конфліктів та досліджень миру, інженерія, інформаційні технології, ментальне здоров’я, педагогіка, та містобудування (в тому числі архітектура).  

Програма передбачає стажування в університетах США впродовж одного місяця. Всі витрати, пов'язані із участю у програмі, покриваються.

Детальнішу інформацію про програму, умови участі, критерії відбору, а також анкету та новини програми можна знайти на сайті Американських Рад та на сторінках програми у соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/bridgeusaukraine/ 
Instagram: https://www.instagram.com/bridgeusauafp/  
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bridgeusa-uafp/  

Посилання на анкету для участі у конкурсі:  
https://ais.americancouncils.org/BridgeUSAUAFP  


Також, впродовж 12-15 грудня 2023 року, за Вашим бажанням, ми можемо провести онлайн сесію-презентацію для науково-педагогічних працівників Чернівецького університету із можливістю для зацікавлених викладачів поставити запитання. 

Якщо Вас зацікавила ця можливість, будь ласка, заповніть форму, і ми з Вами зв'яжемося для уточнення дати та деталей.

Зверніть увагу, що кількість університетів, у яких ми можемо провести презентації, обмежена.

У разі запитань можна написати нам на скриньку програми [email protected], або зателефонувати за номером +38 (044) 289 39 52.

UAFP Flyer Translated 11 10 23

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності