Перейти до основного вмісту
59-та Літня Школа словацької мови та культури Studia Academica Slovaka (SAS)

Урядом Словаччини оголошено про стипендійні можливості для громадян України на участь в Літній школі словацької мови та культури Studia Academica Slovaca.

59-та Літня Школа словацької мови та культури Studia Academica Slovaka (SAS) (для України надано 8 стипендіальних місць).

Цього року літня школа SAS проходитиме в очній формі – з 30 липня по 19 серпня 2023 року. Та в дистанційній формі з 31 липня по 12 серпня 2023 року. Програма включатиме мовні курси т традиційний блок лекцій. Організатором та реалізатором літньої школи є Studia Academica Slovaka – Центр словацької мови як іноземної Філософського факультету Університету ім. Коменського Братиславі.

Міністерство освіти, науки, досліджень та спорту Словацької Республіки також звертає увагу н важливість коду, якому відповідає кожна призначена стипендія. Його заявник повинен заповнити у своїй заяві (без нього вона не буде надіслана). Після використання код не може бути використаний повторно.

Подання онлайн-заявки буде доступне з 10 квітня 2023 року на веб-сторінці. Зацікавлені особи заповнюють розділ з особистими даними, інформацією про вибір курсу, а також рівень своїх знань словацької мови. Заявники окремо вказують, яка форма навчання ix цікавить (очна/дистанційна) та вводять код своєї стипендій. До аплікаційної форми також додається короткий мотиваційний лист, так само у формі електронного додатку заявник прикріплює свою фотографію та підписану згоду на обробку персональних даних.

Кінцевий термін подання заявок — 26 травня 2023 року. Усі невикористані коди стипендій будуть заблоковані після цієї дати, а невикористані стипендії будуть надані альтернативним заявникам. Заявники, які у повній мipi заповнили свою заявку, будуть автоматично проінформовані про її успішне подання i зможуть завантажити та зберегти її у форматі pdf за власною потребою. Водночас координатор SAS зв'яжеться з ними протягом максимум 10 i буде ДОСТУПНИЙ для будь-яких питань або вирішення проблеми.

Сама заявка ще не є листом про прийняття. Прийняті заявники отримають листа про прийняття електронною поштою або поштою після завершення реєстрації та консультації з Міністерством освіти, науки, досліджень та спорту Словацької Республіки у другій половині червня 2023 року.

Більше інформації про Літню школу SAS можна знайти на веб-сайті у poзділі AKTUALITY/NEWS.

 

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності