Перейти до основного вмісту
Зустріч студентів із театрально-музичним ансамблем «Schmalgauzen»

8 лютого на запрошення Профспілкової організації студентів Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича відвідав театрально-музичний ансамбль «Schmalgauzen». Зустріч відбулася в рамках проєкту «На рівних». За перші 4 години після анонсування заходу зареєструвалося понад 300 студентів! 

Знайомство Schmalgauzen з університетом розпочалося цікавою екскурсією. Учасники відзначили історичне значення й велич архітектури культурного надбання України. Зустріч тривала протягом 2-х годин, де учасники мали змогу познайомитися ближче, поспілкуватися та поцікавитися деталями творчості та організації роботи в ансамблі. Питання були різні: хто підштовхнув на написання музики в такому стилі, ким надихаються, яких виконавців слухають, чи хвилюються перед виступом, чи бажають розбавити колектив жіночими голосами, як не боятися сцени тощо. 

Учасники ансамблю, натхненні атмосферою, виконали декілька своїх хітів, зокрема «Розалінда», «Наново», «Сірі туфлі». Насамкінець, усі присутні змогли сфотографуватися з гостями, взяти автографи та поспілкуватися віч-на-віч. 

Висловлюємо щиру вдячність гурту Schmalgauzen за те, що погодилися виконати мрію кількасот студентів – поспілкуватися з кумирами та дізнатися про їхнє життя та творчість! Чекаємо нових зустрічей «На рівних» з відомими творчими особистостями від Профспілкової організації студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Нагадаємо, що перша зустріч відбулася у грудні із відомим актором Олексієм Гнатковським у листопаді 2023 року.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності