Перейти до основного вмісту
Команда

3 та 4 травня збірна команда Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з волейболу приймала зональний етап XVIII літньої Універсіади України. У напруженій боротьбі отримала звитягу над гравчинями Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з міста Івано-Франківськ з результатом 3:1. Підсумок цього матчу дозволить нашій команді увійти з першого місця до фінального етапу, який складуть 8 найсильніших команд ЗВО України.

До складу волейбольної команди ЧНУ увійшли: Анастасія Гнатків (капітан команди), Ольга Січковська, Анастасія Юрку, Дарія Вітюк, Євгенія Скакун, Анастасія Логвиненко, Іванна Горбачова, головний тренер Іван Васкан, тренер Сергій Грінько.

Нагадуємо, що в сезоні 2020/2021 рр. наші дівчата у фінальному етапі літньої Універсіади з волейболу серед жіночих команд посіли високе IV місце серед 16 команд ЗВО України.

Тож побажаємо успішних виступів чернівецьким волейболісткам у цьогорічному фіналі літньої Універсіади України 2023 з волейболу, що відбудеться з 16 по 21 травня у Хмельницькому.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності