Перейти до основного вмісту
Жінки для ЗСУ

27 серпня для Центру культури і дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича видався багатим на зустрічі та донати. На вулиці Ольги Кобилянської відбувся великий благодійний концерт "Любимо. Чекаємо. Переможемо".

Під час заходу з неймовірною гідністю та відданістю виступили жінки, чиї рідні та близькі служать у лавах Збройних сил України.

Кошти збирали на пікап для мінометного взводу 57-ого окремого стрілецького батальйону у складі 5-ої штурмової бригади!

Спільними зусиллями вдалося зібрати 12 033 грн.

  • Маргарита Сердюк (KOLORITNA)
    У минулу неділю відбувся неймовірний концерт, присвячений підтримці військових сил України, зокрема 57 батальйону, де військовослужбовцем є мій чоловік. Для успішного виконання своїх бойових завдань вони потребують власного автомобіля. Спільними зусиллями та підтримкою ЧНУ та наших партнерів нам вдалося зібрати значну суму для придбання цього важливого транспорту. З радістю повідомляємо, що автомобіль вже знайдено і майже готовий до придбання. Наших хлопців неймовірно вразила ваша щирість, підтримка та допомога!
    Маргарита Сердюк (KOLORITNA)
    Дружина військового
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності