Перейти до основного вмісту
Засідання Вченої ради (08.04.2024)

У понеділок, 8 квітня, о 14:30 в Червоній залі відбудеться позачергове засідання Вченої ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Порядок денний:

1. Затвердження Правил прийому до Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича в 2024 році (відповідальний секретар приймальної комісії Максим МАРИЧ).

2. Затвердження Правил прийому до Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича» в 2024 році (директор Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Олександр СОБЧУК).

3. Затвердження Правил прийому Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича для підготовки в докторантурі у 2024 році (проректор з наукової роботи Андрій САМІЛА).

4. Різне.

4.1. Затвердження рішень комісії Вченої ради з навчально-методичної роботи (голова комісії Вченої ради з навчально-методичної роботи, декан факультету математики та інформатики Ольга МАРТИНЮК).

4.2. Про підтримку кандидатів на вакансії член-кореспондентів НАН України (директор навчально-наукового інституту фізико-технічних та компʼютерних наук Олег АНГЕЛЬСЬКИЙ).

4.2.1. Про підтримку кандидатури Брика Тараса Михайловича, директора Інституту фізики конденсованих систем НАН України, д.ф.-м.н., професора, на вакансію члена-кореспондента НАН України за спеціальністю «Комп’ютерне моделювання фізичних процесів, машинне навчання» по відділенню фізики і астрономії (директор навчально-наукового інституту фізико-технічних та компʼютерних наук Олег АНГЕЛЬСЬКИЙ).

4.2.2. Про підтримку кандидатури Логвінова Юрія Федоровича, в.о. директора Інституту радіофізики та електроніки ім. О.Я. Усикова НАН України, д.ф.-м.н., старшого наукового співробітника, на вакансію члена-кореспондента НАН України за спеціальністю «Радіоелектронні технології» по відділенню фізики і астрономії (директор навчально-наукового інституту фізико-технічних та компʼютерних наук Олег АНГЕЛЬСЬКИЙ).

4.3. Про рекомендації до друку з грифом «Рекомендовано Вченою радою Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича» матеріалів І Міжнародного симпозіуму, присвяченого 70-річчю членства України в ЮНЕСКО, «Мистецтво як культурно-освітній бренд: проблеми і пріоритети розвитку» під заг. ред. доц. Бойчук І.І. (високий рівень оригінальності 100 %, схожість 0%, вилучень 17,4 %) (учений секретар Наталія ЯКУБОВСЬКА).

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності