Перейти до основного вмісту
Зустріч з німецькою політикинею Ребеккою Гармс

22 травня о 14:00 в Червоній залі ЧНУ (вул. Коцюбинського, 2, 5 корпус) відбудеться зустріч з німецькою політикинею (Союз 90/Партія Зелених) та режисеркою-документалісткою Ребеккою Гармс. Запрошуємо всіх охочих. Розмова відбудеться англійською мовою.

Гармс була депутаткою Європейського парламенту, співголовою фракції Зелені/Європейський вільний альянс та співголовою делегації у Парламентській асамблеї ЄВРОНЕСТ.

Вона – одна з небагатьох в німецькому політикумі, для кого Україна давно й послідовно належала до пріоритетних напрямків робота. Гармс виступала за реформи і проти політичних переслідувань, підтримала Євромайдан у 2013 році. Оголошена персоною нон грата у Росії.

У червні 2018 підтримала відкритий лист діячів культури, політиків і правозахисників із закликом до світових лідерів виступити на захист ув'язненого у Росії українського режисера Олега Сенцова й інших політв'язнів.

Нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня та ювілейною медаллю „25 років незалежності України“.

Ребекка Гармс була частою гостею в Україні, а 22 та 23 травня цього року вперше побуває й у Чернівцях.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності