Перейти до основного вмісту
Запрошуємо на "Театральний батл 2.0"

Запрошуємо Вас на "Театральний батл" між усіма факультетами та ННІ нашого університету, який проводитиметься за ініціативи Центру культури та дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Захід було започатковано минулого року з метою покращення комунікації між студентами та розвитку їхніх творчих здібностей. Студенти, які беруть участь у батлі зможуть на мить стати акторами великого театру, а також, колективи змагатимуться за титул найтеатральнішого факультету чи ННІ.

Батл відбудеться 30 квітня о 17:00 у Центральному Палаці культури (пл. Театральна 5).

Впродовж батлу ви зможете насолодитися студентською інтерпретацією легендарних творів  В. Шекспіра, О. Уайльда, В. Шкляра, Г.Ібсена, В. Гюго та ін.

Зокрема, протягом заходу ми збиратимемо кошти на підтримку Збройних Сил України у скриньки, тож захід матиме і благодійну мету.

Захід відбудеться за підтримки: Центрального Палацу культури м. Чернівці, Профспілкової організації студентів ЧНУ, Студпарламенту ЧНУ, Чернівецького облмуздрамтеатру ім. О. Кобилянської, "Branda company", PRONTO Pizza&sushi, "Молодий буковинець".

Бажаємо наснаги театральним колективам факультетів та ННІ та чекаємо на Вас у якості глядачів!

Запрошуємо на "Театральний батл 2.0"
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності