Перейти до основного вмісту
Запрошуємо на обласний фестиваль-конкурс присвячений Володимиру Івасюку

Запрошуємо студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича взяти участь 6 березня в обласному фестиваль-конкурсі авторської пісні та співаної поезії молодих авторів і виконавців, присвяченому 75-річчю від дня народження Володимира Івасюка.

Учасники Фестивалю-конкурсу виступатимуть у двох вікових категоріях:

  •  з 12 до 17 років (включно);
  •  з 18 до 23 роки (включно).

Конкурсна програма проводиться за номінаціями: авторська пісня, співана поезія. Учасники представляють на Фестиваль-конкурс два авторські пісенні твори за одним із обраних на власний розсуд  жанрів: традиційна авторська пісня, співана поезія, стильові експерименти в результаті поєднання авторської пісні з елементами народного мелосу, джаз, рок, поп, реп, ф’южн та ін. Виконання творів допускається наживо у власному супроводі чи фонограмою «-».

Ознайомитись детальніше з положенням можна за посиланням.
План проведення фестиваль-конкурсу можна переглянути тут.

Для бажаючих представити наш університет на цьому конкурсі необхідно звернутись до Дмитра Павлюка (завідувача Центру культури і дозвілля студентів ЧНУ, +380 66 906 14 23, [email protected]) та подати заявку на участь до 27 лютого.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності