Перейти до основного вмісту
Видача гуманітарної допомоги

Наприкінці минулого тижня Волонтерський штаб Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича провів видачу гуманітарної допомоги співробітникам, студентам та їх близьким родичам, які зараз перебувають у війську.

Понад шістдесят людей прийшли до складу університету, аби отримати продуктові набори та засоби гігієни, які передали міжнародні партнери. За необхідності розглядалися індивідуальні потреби військовослужбовців.

Це не перша подібна акція допомоги. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича завжди підтримує і всяко допомагає внутрішньо переміщеним особам та воїнам. Нагадуємо, що у ЗСУ перебуває понад сотню студентів та співробітників нашої alma mater.

Інформацію про наступну роздачу гуманітарної допомоги буде поширено через корпоративні пошти кафедр та деканатів, а також через інші інформаційні ресурси університету.

Висловлюємо щиру подяку нашим міжнародним партнерам. Тільки разом ми переможемо!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності