Перейти до основного вмісту
Вручення сертифікатів від «Resource Studio»

У рамках Меморандуму про співробітництво між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та «Resource Studio» (Ресурсною студією, м. Київ) ТОВ «ІМТЕКС ГРУП» впродовж березня-травня 2023 року проведено серію тренінгів для студентів, аспірантів та викладачів університету. Проєкт «Ресурсної студії» – «Комплексна програма розвитку особистісного і професійного становлення майбутнього фахівця» реалізовувався вперше в регіональному ЗВО, і для його втілення обрано саме наш університет. Мета проєкту допомогти здобувачам вищої освіти набути необхідних соціальних навичок (soft skills), він стратегічно орієнтований на новий рівень кваліфікаційної підготовки вітчизняних фахівців різних галузей. Партнером проєкту в Чернівецькій області виступив Буковинський центр реконструкції і розвитку.

25 травня в Шевченківській залі університету відбулось підведення підсумків даного циклу тренінгів та нагородження випускників проєкту.

З вітальним словом до присутніх виступили: Андрій Чеверда, заступник директора ТОВ «ІМТЕКС ГРУП»; Роман Петришин, ректор університету; Андрій Саміла, проректор з наукової роботи університету (співкоординатор проєкту); Ярослав Басняк, заступник директора Буковинського центру реконструкції і розвитку; студенти – учасники тренінгів.

Усі слухачі курсу (17 студентів, 2 аспіранти та 2 викладачі) відзначені сертифікатами, які підтверджують успішне проходження навчання тривалістю 2 кредити.

Університет щиро дякує керівництву і тренерам ТОВ «ІМТЕКС ГРУП» «Ресурсна студія» за підтримку і нові можливості для нашої молоді, очікуємо нових зустрічей та реалізації майбутніх спільних проєктів.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності