Перейти до основного вмісту
Вітання з Різдвом Христовим!

ДОРОГА УНІВЕРСИТЕТСЬКА РОДИНО!

Щиро вітаю з Різдвом Христовим і Новим роком ‒ з цими прекрасними святами, що оповиті теплом родинного затишку й Божою ласкою, сповнені любові, світлих сподівань на щасливе і мирне прийдешнє, на таку довгождану перемогу України в жорстокій війні! Нехай Різдвяна зірка осяє радістю і добром кожну оселю, а весела й життєствердна коляда додасть свіжих сил для нових звершень, для творення добрих справ, для успішного руху вперед!

2023 рік, попри складні умови воєнного стану, реалії жорстокої російської агресії, був насичений різноманітними подіями, напруженою працею, вагомими здобутками професорсько-викладацького складу та студентства в усіх сферах функціонування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, в акредитації освітніх програм, у вступній кампанії, у високих результатах наукової та гуманітарно-виховної роботи, у розширенні міжнародних зв’язків, у потужній волонтерській та благодійній діяльності. Я пишаюся досягненнями колективу і дякую за якісну та злагоджену роботу, за щире бажання кожного з вас зробити свій внесок у розвиток і процвітання університету, української науки та нашої держави.

У ці благословенні різдвяно-новорічні дні бажаю вам доброго здоров’я, рясного щастя, творчих злетів та успіхів на освітянській ниві, амбітних проєктів і цікавих планів, невичерпного оптимізму та гарного настрою! Нехай 2024 рік стане роком здійснення заповітних мрій і задумів, незабутніх зустрічей за родинним святковим столом, роком Перемоги!

Нехай буде так, як споконвіку колядує наш український народ:

Хай кутя додасть нам сили ворога здолати,
Щоб на другий рік вже в мирі всім колядувати!

З Різдвом Христовим!
З Новим 2024 роком!

З найкращими побажаннями
ректор ‒ Роман ПЕТРИШИН

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності