Перейти до основного вмісту
День журналіста

6 червня в Україні відзначають День журналіста – щорічне свято працівників засобів масової інформації. В умовах повномасштабної війни праця, наполегливість, об’єктивність і відданість справі цінується як ніколи!

Тож сьогодні Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича вітає всіх журналістів і студентів, які тільки намагаються оволодіти фахом, з професійним святом. Ми дякуємо за вашу невтомну працю, відданість професії та важливу роль, яку ви відіграєте у нашому суспільстві.

Робота журналіста має величезне значення для розвитку демократії, поширення правдивої інформації та формування громадської думки. Ви стоїте на передовій, розкриваючи складні проблеми, викриваючи корупцію і неправду, привертаючи увагу до досягнень і талантів.

Ця професія вимагає великої відповідальності, сміливості та чесності. Ви несете на собі важливу місію – розповідати правду попри будь-які перешкоди. Українське журналістське товариство є міцним і впливовим, а ви – його невід'ємна частина.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича зичить невичерпного натхнення, міцного здоров'я та успіхів у роботі. Нехай ваша праця завжди буде плідною, а внесок у суспільство – визнаним і шанованим. Хай голос буде почутий, а історії – змінюють світ на краще.

Вітаємо з Днем журналіста!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності