Перейти до основного вмісту
Вітаємо переможців студентських наукових робіт

Вітаємо студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, які здобули перемогу в першому (внутрішньоуніверситетському) етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році.

Конкурс проводиться щороку з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів (курсантів), стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями. Основними завданнями Конкурсу є:
- виявлення та розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей;
- стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді;
- популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій;
- залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до активної роботи з обдарованою студентською молоддю;
- формування команд для участі в міжнародних олімпіадах, конкурсах, турнірах.

В цьому навчальному році проведення другого етапу конкурсу у воєнних умовах було визначене як неможливе «з міркувань забезпечення безпеки учасників освітнього процесу», а проведення його у дистанційній формі «неприйнятно через високі ризики академічної недоброчесності» (лист Міністерства освіти і науки України від 22.12.2022 № 3/5695-22, лист Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 № 21/08-118).

Завдячуючи досвідченим науковим керівникам було підготовлено 120 наукових робіт, усі автори яких нагороджені дипломами переможців. Відповідний наказ підписав ректор університету Роман Петришин.

Щиро вітаємо студентів-призерів та їхніх наукових керівників з перемогою. Досвід участі у цьому конкурсі Вас багато чому навчив, тому не зупиняйтесь на досягнутому – вчіться, розвивайтеся, досягайте нових вершин в пізнанні науки!

Успіхів Вам, натхнення, творчості і позитиву!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності