Перейти до основного вмісту
VIII фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії молодих авторів і виконавців

6 березня у Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання "Юність Буковини" відбулося нагородження юних композиторів, що присвячувалось 75-й річниці від дня народження Володимира Івасюка. У конкурсі взяли участь представники закладів освіти нашої області, зокрема 7 студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Відповідно до умов конкурсу учасники виконали по два власні авторські пісенні твори за одним з обраних на власний розсуд жанрів: традиційна авторська пісня, співана поезія, стильові експерименти в результаті поєднання авторської пісні з елементами народного мелосу, джаз, рок, поп, реп, ф’южн та ін.

Серед лауреатів звучали імена учасників Центру культури і дозвілля студентів нашого університету. Почесні місця зайняли:
І місце - Боднарюк Іван, студент факультету іноземних мов;
І місце - Георгіу Марія, студентка економічного факультету;
І місце - Фисюк Олександр, студент економічного факультету;
ІІ місце - Григоряк Назарій, студент факультету математики та інформатики;
ІІ місце - Крижановський Антон, студент навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів;
ІІ місце - Якименко Юліана, студентка філологічного факультету;
ІІІ місце - Березовський Михайло, студент факультету історії, політології та міжнародних відносин.

Переможці фестивалю були нагороджені дипломами та кубками від Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації та відзначені пам’ятними медалями.

Університет пишається нашими талановитими студентами та дякує за посилення й розвиток культурного спектру життя нашої Alma-mater.

  • Дмитро Павлюк
    Студенти нашого університету, які також є вихованцями Центру культури і дозвілля студентів ЧНУ вже традиційно є учасниками конкурсу авторської пісні. Цьогоріч маємо рекордну кількість учасників - семеро осіб. Зі своїми піснями вони вже виступали на заходах ЦКіД, міських концертах, а тепер презентували свою творчість перед поважним журі. Чекаємо нових хітів та кліпів.
    Дмитро Павлюк
    Завідувач Центру культури і дозвілля студентів університету
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності