Перейти до основного вмісту
Відбувся концерт з нагоди Дня ЗСУ

8 грудня за ініціативи Центру культури і дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та за сприяння Чернівецької обласної Філармонії ім. Д. Гнатюка відбувся благодійний концерт.

Відомі гурти міста та їх учасники, які взяли участь у концерті з самого початку війни неодноразово брали участь у благодійних акціях ЦКіД університету. «The Groove Company»,  «Monopolia», «Гуцул Каліпсо» зі сцени Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка порадували глядачів музикою різноманітних стилів, а світові та українські хіти й авторські шедеври зробили незабутнім цей музичний вечір. Знаковим є те, що у всіх трьох гуртів один спільний барабанник - Анатолій Ковалів, який більше 1,5 року ніс службу в 116 мінометній батареї. 

Концерт організований з метою збору коштів на дрон DJI MAVIC 3 Fly More Combo для Віталія Філіпова (ексартиста філармонії) та захисникам із 7-го прикордонного загону, а також на потреби військових 1-ої мінометної батареї 2-го механізованого батальйону 116-ої бригади Анатолія Коваліва.

Під час заходу відбувся благодійний аукціон ексклюзивних лотів від наших захисників з передової та партнерів.

Ми горді, що гостями концерту були військові з різних міст України, котрі зараз перебувають на лікуванні у Чернівецькому військовому госпіталі. Неодноразово хлопцям дякували багатохвилинними оваціями. 

За результатами концерту та аукціону спільними зусиллями було зібрано 48 128 грн. Виручені кошти будуть порівну розділені між бригадами.

Висловлюємо щиру подяку партнерам за сприяння в організації концерту, зокрема: Чернівецькій обласній філармонії ім. Д.Гнатюка, Департаменту соціальної політики ЧМР, Управлінню молоді та спорту Чернівецької ОВА, Чернівецькій міській раді, ГО «Молодь Буковини», телеканалам С4 та ТВА, радіостанціям «Буковинська Хвиля 100.0FM» та  «Радіо 10», медіапорталам Шпальта,  Молодий Буковинець, АСС та блогерам міста.

Слава Україні!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності