Перейти до основного вмісту
Вишкіл

Нещодавно Центр культури і дозвілля Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича організував програму для благодійного концерту в Центральному парку культури та дозвілля імені Тараса Шевченка.

Захід відбувся в рамках військово-патріотичного вишколу для молоді, ініціатором якого виступило Управління молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації.

У концерті взяли участь гурти Senator і Andriy Senatorov, R.U.T.A., W.Y., The Groove Company , виконавці КОD, Даня Граф, Мирослав Матейчук, Тетяна Петришина, В'ячеслав Дворський, творчі дитячі колективи міста та вихованці ЦКІДу.

Спільними зусиллями вдалося зібрати 15 тисяч гривень на авто Mitsubishi L 200 для мінометної батареї на Запорізький напрямок, у лавах якої служить топ-барабанщик гуртів «Гуцул Каліпсо», «Monopolia», «The Groove Company».

Окрім благодійного концерту, гості мали змогу ознайомитися з основами вогневої підготовки, орієнтування на місцевості, мінно-вибухової справи та ін. Впевнені, що такі заходи сприяють не лише всебічному розвитку й вихованню молоді, а й формують національну самосвідомість та любов до Батьківщини!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності