Перейти до основного вмісту
Відбулися публічні дискусії з речницею СБУ у Чернівецькій області.

10 квітня на факультеті історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась публічна дискусія на тему «Інформаційно - психологічне протиборство: деструктивна пропаганда vs стратегічні комунікації».

Запрошеним лектором стала Леся Федоренко, речниця СБУ у Чернівецькій області, викладачка Національної академії СБУ. 

Під час дискусії студенти з різних спеціальностей змогли розширити свої знання стосовно того, коли розпочалася гібридна війна росії проти України, обговорити приховані інформаційні впливи на нашу свідомість, проаналізувати інформаційну політику України та на конкретних прикладах розглянути сутність стратегічних комунікацій.

Тема дискусії викликала жвавий інтерес, студенти активно долучались до обговорення, де мали змогу подискутувати відносно контроверсійний питань сьогодення. Зокрема, учасники виявили бажання продовжити подібний формат найближчим часом. 

Розпочав та скеровував захід завідувач кафедри політології та державного управління професор Анатолій Круглашов. Ініціаторкою події була доцент кафедри політології та державного управління Наталія Нечаєва-Юрійчук. 

У планах кафедри на найближчий час провести міжкафедральний науково-практичний семінар з даної проблематики. 

Працюємо разом над нашими стратегічними комунікаціями та протидією руйнівним зусиллям ворога.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності