Перейти до основного вмісту
Університетський центр кар'єри - місток між студентом та роботодавцем

Починаючи з 2010 року у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича діє Університетський центр кар'єри, який створений та адмініструється Профспілковою організацією студентів університету. Цей підрозділ був створений з огляду на численні запити з боку студентів.

Університетський центр кар'єри - це когорта активних студентів, які обрали для себе пріоритетом громадської активності допомогу студентам у пошуці роботи, мотивації до кращого навчання та формуванню у них навичок ефективного пошуку свого першого робочого місця.

Учасники Центру свої завдання реалізують через проведення зустрічей з успішними людьми (підприємцями, митцями, спортсменами та ін.), організацію тренінгів, вебінарів, семінарів, форумів, відвідувань виробництв, співпраці із роботодавцями, які зацікавлені у молодих висококваліфікованих та перспективних співробітниках, організації Ярмарків вакансій, які вже понад 10 років відбуваються у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

Триває реалізація проєкту «Мистецтво бути успішним», у рамках якого відбуваються зустрічі студентів з успішними випускниками університету, на яких останні діляться секретом свого успіху і надихають студентів на успішне навчання. Упродовж минулого семестру спікерами були: Олександр Довганич – власник салону краси «Salon Prichesson», співвласник ресторану «LaPasta» та «ДІМ 18», Діана Бугай – власниця та СЕО маркетингової агенції, Альона Онуфрійчук – власниця компанії з виготовлення меблів «Меблі Сіті», членкиня Ladies Business Club, Наталія Гаврилиця – власниця бренду підліткового одягу «GIIP».

З метою розвитку soft-skills та hard-skills було організовано тренінг на тему: «SMM та маркетинг: важливість створення власного бренду для успішної реалізації бізнесу».

Наймасштабнішим заходом у першому семестрі був бізнес-форум «Молодь у дії: Бізнес-форум Можливостей», де 4 спікери-підприємці поділились своїми знаннями та досвідом з понад 80 учасниками. Нашими спікерами були: Паламар Вадим – директор гуртових продажів «Bacara», Максименко Анастасія – співвласниця та CЕO бренду одягу «PAPAYA», Кравець Андрій – співвласник «Brushme studio» та Блажко Валерій – співвласник «BADO». Учасники форуму мали змогу з перших вуст почути всі тонкощі започаткування власного бізнесу та його розвитку.

Університетський центр кар'єри при Профспілковій організації студентів університету не тільки розвиває позитивні здібності у студентів, а й активно співпрацює із багатьма роботодавцями Буковини. Досить часто наявні вакансії для студентів нашого університету публікуються на тематичному telegram-каналі «Робота для студентів ЧНУ", відвідавши який зацікавлені студенти можуть підшукати для себе постійну роботу, або ж підробіток. Приєднатися до telegram-каналу «Робота для студентів ЧНУ" можна за цим посиланням.

Університетський центр кар’єри –  твій провідник у світ успіху та професійного зростання.

Запрошуємо всіх студентів, випускників та роботодавців Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича до співпраці з Університетським центром кар’єри ЧНУ!

Контактні особи:
Віталій Кіндзерський - голова Профспілкової організації студентів університету +38 095 3391682, +38 097 9143322;
Євген Волощук - заступник голови Профспілкової організації студентів університету +38 099 2862892;
Анастасія Лозовська - Директорка Університетського центру кар’єри +38 068 5595600.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності