Перейти до основного вмісту
Театральний батл в університеті

2 травня Центр культури і дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, за підтримки відділу з виховної роботи та гуманітарної освіти, студентського парламенту та профспілкової організації студентів вперше організував театральний батл між навчальними підрозділами нашого університету.

Шість факультетів та два навчально-наукові інститути презентували театралізовані виступи класиків української літератури: Івана Франка, Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Нечуя-Левицього, Сергія Жадана. Студенти впродовж відведеного часу демонстрували театралізоване дійство, а журі оцінювало їх виступ за декількома критеріями. Учасники були артистичними, вмілими та чуйними до зворушливих моментів у п'єсах.

До складу журі нашого конкурсу увійшли місцеві лідери думок, актори, режисери та громадські діячі нашого міста: Наталя Фрунзе, Марія Гордашко, Марта Шумілова-Лисякова, Ганна Шевченко, Вікторія Гатрич, Володимир Крижановський, Михайло Поп'юк.

Результати конкурсу будуть оголошені 18 травня на концерті з нагоди Міжнародного Дня Вишиванки.

Вже традиційно, що більшість культурно-мистецьких заходів у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбуваються з благодійною метою. Впродовж заходу нам вдалося зібрати – 4 600 грн, які будуть спрямовані на допомогу захисникам України.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності