Перейти до основного вмісту
Студентка університету виборола бронзу в Хорватії

З 10 по 14 січня в Хорватії проходить Міжнародний рейтинговий турнір з боротьби «Zagreb Open» на якому студентка 4 курсу кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Марія Винник виборола бронзову медаль.

Змагання зібрали спортсменів з Грузії, Туреччини, США, Болгарії, Вірменії, Монголії, Ірану, Китаю, Казахстану, України, Азербайджану та Угорщини. Цей турнір є одним з етапів відбору для класиків на ліцензійні турніри до Олімпійських ігор-2024. Змагання ще тривають. Україну на турнірі представляють 34 спортсмени.

У сутичці за третє місце у ваговій категорії до 55 кг Марія Винник здолала Розу Сентамасі з Угорщини. За час своєї спортивної кар'єри вона вже стала призеркою Чемпіонату світу та Європи у віковій категорії до 23 років та багаторазовою чемпіонкою України. Вітаємо з нагородою Марію та її тренера Сергія Одинака!

  • Марія Винник
    Це рейтинговий турнір, яких в році проходить чотири. Перед самим початком я потрапила до лікарні з не дуже приємним діагнозом і виступ для мене був під загрозою. Я не тренувалась належним чином майже 2 тижні, адже була із високою температурою. Коли здавалось, що я вже одужала — знову потрапила до лікарні. Лікарі мені заборонили їхати на турнір, проте всупереч забороні я все ж вирішила ризикнути, адже для мене він був важливим через відбір на дорослий чемпіонат Європи і потужним стартом надалі. На жаль, через хворобу я відчуваю, що не змогла проявити свій потенціал на повну. Але дякую Богу за те, що є наразі.
    Марія Винник
    Студентка 4 курсу факультету фізичної культури та здоров'я людини
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності